Friday, March 11, 2011

Show Magic Hotel Pinetree Batu Pahat


aku nak tipu orang padan muka haha :) 



popular la sangat kan aku sampai ramai amik gambar haha terima kasih ;) 

lepas ini hidung aku kena servis kat hospital la sbb paku dah masuk hidung :) 

apalah aku ini buat show ke tengok bawah main lingking rope tu betul2 asif :) 

                                                  
                                              haha dia kena tipu dengan aku air vanish nice :)

terima kasih kepada budak2 3 bumi tigs dan adik aku sbb menjemput aku bermain magic kat hotel pinetree tu hee jika ada jemputan aku buat lagi magic alahamdulillah -___-

No comments:

Post a Comment

Post a Comment